Fremtidsfabrikken search
facebook linkedin youtube
 
 
 
 

FÆLLESAREALER

KLIK HER FOR MENU
 

Til pauserne og de uformelle møder ...

I fabrikken er der pausezoner, hvor du kan slappe af og holde uformelle møder. Her er plads til at strække benene, få energi i kroppen eller flade ud - og plads til socialt samvær og indbyggernes fredagsøl. Zonerne er placeret rundt omkring i huset, hvor tilfældige møder opstår, og hvor du som indbygger hurtigt lige kan arrangere et møde i uformelle omgivelser, som alternativ til mødelokalerne og caféen. 

 

HIMLEN

Pausezonen Himlen med den omvendte verden er placeret på 1. sal. Her finder du det første mødested oppe i huset for indbyggere og husets gæster. Værsgo at sætte dig på en sky og nyde udsigten!

 

MORMORS GEMAKKER

Pausezonen Mormors gemakker er placeret på 2. sal. Her kan du slænge dig i de bløde møbler, hente inspiration i bøger og magasiner og finde spil til sjov og leg.

 

TAGTERRASSEN

Tag din frokost med op på tagterrassen og nyd den flotte udsigt og friske luft. Det er også er godt sted at læse en rapport eller lige strække benene og få klaret hovedet.

 

Fra madpakker til print ...

Fabrikken rummer naturligvis også nogle praktiske faciliteter til indbyggerne.

 

TE-KØKKEN

Te-køkkenet på 2. sal er for husets indbyggere. Her kan du lave kaffe og te og opbevare madpakker og egen service. Eller du kan være med til at mixe drinks til den næste indbyggerfest!

 

PRINT

Printerrummet på 1. sal er for husets indbyggere. Der afregnes for print og kopier efter forbrug.

 

Fremtidsfabrikken   |   Jessens Mole 11   |   5700 Svendborg   |   fremtidsfabrikken@svendborg.dk   |   Tlf. (+45) 30174449