Fremtidsfabrikken search
facebook linkedin youtube
 
 
 
 
 

UDVIKLINGS- PROJEKTER

KLIK HER FOR MENU
 

Udvikling af iværksættere og smv'er på Sydfyn

 

Fremtidsfabrikken udspringer af EU Socialfondsprojektet Fremtidsfabrikken Sydfyn, hvorved projekter og udvikling er en vigtig del af fabrikkens DNA. Vi har fokus på udvikling af de kreative erhverv på Sydfyn, og den vækst de kan være med til at skabe i samspil med det øvrige erhvervsliv.

 

I nuværende og kommende projekter har vi fokus på:

  • at skabe åbne og dynamiske miljøer og netværk som grundlag for vækst via netværksøkonomi.
  • at forretningsudvikle kreative iværksættere og mikrovirksomheder gennem kompetenceudviklingsforløb, workshops og events.
  • at udbygge samarbejdet mellem de etablerede virksomheder på Sydfyn og de kreative mikrovirksomheder for at skabe vækst gennem brug af kreative kompetencer.
  • at videreudvikle vores vækstmodel med netværksdannelse og samarbejde mellem offentlige aktører og private aktører, mellem iværksættere, smv’er og større virksomheder, mellem rådgivere og iværksættere m.fl.

 

Fremtidsfabrikken samarbejder med lokale og regionale aktører, og det er ambitionen også at få etableret et international netværk.

 

Svendborg

Iværksætterhuset Fremtidsfabrikken er med 30-40 private og offentlige arbejdspladser og sit store netværk med til at skabe liv på Svendborg Havn. Huset indgår helt naturligt i samarbejdet om udvikling af Svendborg Havn.

 

Sydfyn

Fremtidsfabrikken skaber udvikling i et tæt samarbejde mellem de fire sydfynske kommuner Svendborg, Faaborg-Midtfyn, Langeland og Ærø. Samarbejdet blev i evalueringen af projektet Fremtidsfabrikken Sydfyn betegnet som ”unikt og banebrydende”, og det er et solidt grundlag for kommende projekter målrettet udvikling på Sydfyn.

 

Regionalt og nationalt

Fremtidsfabrikken samarbejder med andre kreative miljøer i regionen og nationalt, senest med det nye projekt Kreativitet & Iværksætteri. Ud over de sydfynske kommuner er de udførende partnere her Spinderihallerne, Business Kolding (House of Innovation) og IDEA Entrepreneurship/SDU.

 

Internationalt

Vi vil i de kommende år udvikle projekter med i samarbejde med internationale partnere. Det bliver grænseoverskridende kreativt!

 

Fremtidsfabrikken   |   fremtidsfabrikken@svendborg.dk   |   Tlf. (+45) 30174460