Fremtidsfabrikken search
facebook linkedin youtube
 
 
 

EKSPANSIONSFORLØB

KLIK HER FOR MENU
INFORMATION:

HVORNÅR: Løbende start

KREATIV: Du er kreative hvis du arbejder med kreative erhverv

KONTAKT: Koordinator Bethina Saabye Als på mobil: 3017 4451 eller fremtidsfabrikken@svendborg.dk

WEB: www.medstroem.dk

HØJSPÆNDING – individuelt ekspansionsforløb

 

Højspænding er et eksklusivt forløb til dig, der ønsker hjælp til at accelerere din virksomheds potentiale.

 

Dit udbytte

Du får en toptunet forretningsmodel der er klar til gazellevækst, målrettet og kompetent sparring, netværk i hele regionen samt 360 graders afdækning af potentiale, udfordringer og kritiske succesfaktorer. 

 

I Højspænding får du 6-9 måneder med forretningsudvikling inkl. en-til-en sparring til en værdi af op til 100.000 kr., hvoraf du selv betaler op til halvdelen.

 

Højspænding tilbyder en præcis afdækning af dine rådgivningsbehov og hjælper dig til at finde rådgiver(e), der med forskellige vinkler stiller skarpt på din idé, forretningsmodellen og markederne.

 

Hvem

Forløbet er målrettet kreative/ innovative selvstændige, hvis produkt eller ydelse har vist sit værd og nu har potentiale til at komme bredere ud.

 

Højspændingsforløb

Højspænding faciliterer udviklingsmøder og workshops målrettet dine behov og sikrer du får et sammenhængende forløb. Højspænding kan generelt opdeles i følgende faser: Ansøgning, Generator, Rådgivningsforløb og Omstilling.

 

Ansøgning

Du har interesse i forløbet og kontakter Højspændings facilitatorer (se kontaktoplysninger nederst på siden). Vi aftaler et møde, hvor vi sammen diskuterer dine muligheder ift. Højspænding. Der udarbejdes en ansøgning til Højspænding, som skal godkendes af projektet.

 

Generator

Du starter på Højspændings Generatorworkshop, hvor Højspænding faciliterer en Lego Serious Play-workshop. Workshoppen åbner op for din virksomheds udviklingsmuligheder og sammen med facilitatoren udvælges fokus for dit Højspændingsforløb. Hvad skal I arbejde med, og hvilke eksterne konsulenter/rådgivere kunne det være relevant at købe ind?

 

Rådgivningsforløb

Forløbet defineres sammen med facilitatoren og der indhentes 3 tilbud fra relevante konsulenter /rådgivere.

Der etableres en aftale med den indkøbte konsulent/rådgiver, og I går sammen i gang med dit forløb.

Udviklingsarbejdet implementeres i din virksomhed, og Højspændings facilitator er med på sidelinjen og mødes med dig løbende.

 

Læs mere HER

 

HØJSPÆNDING er en del af projektet MEDSTRØM finansieret af EU Socialfond og Regionale Erhvervsudviklingsmidler.

 


       

 

 

Fremtidsfabrikken   |   fremtidsfabrikken@svendborg.dk   |   Tlf. (+45) 30174460