Fremtidsfabrikken search
facebook linkedin youtube
 
 
 
 
 
 
 

NETVÆRKET

KLIK HER FOR MENU
 

Netværket omkring fabrikken er ...

Netværket er alle de kreative på Sydfyn, som gerne vil være en del af Fremtidsfabrikkens miljø, netværk og særlige events, og det er de kreatives kunder og samarbejdspartnere. Husets er også åbent for Fremtidsfabrikkens samarbejdspartnere og de virksomheder, som lejer multirum og innovations- og møderum. En vigtig del af netværket er de virksomheder og organisationer, der kommer i huset for at finde samarbejdspartnere og leverandører og deltage i innovationsprocesser og andre udviklingstiltag.

 

Fabriksvenner - det kreative netværk

Fremtidsfabrikkens kreative netværk er kreative iværksættere og mikrovirksomheder, der markedsføres via Fremtidsfabrikken. Søger du kreative kompetencer, findes de både blandt husets indbygger og fabriksvenner. Iværksættere og mikrovirksomheder i det kreative netværk kan leje multirum og innovations- og møderum til halv pris.

 

PARTNERE - sydfynske virksomheder

Fremtidsfabrikkens partnere er sydfynske smv'er og større virksomheder, der indgår et tættere samarbejde med Fremtidsfabrikken for at øge virksomhedernes egne kreative kompetencer og innovationsevne, og som gerne vil have et tættere samarbejde med kreative virksomheder. Partnerne får mulighed for at deltage i kurser og bruge Fremtidsfabrikkens faciliteter på særlige vilkår.

 

BIZZ Network - rådgiverne

BIZZ Network er et netværk af rådgivere (revisorer, advokater, bankrådgivere, private og offentlige virksomhedskonsulenter m.fl.), der har deltaget i Boost Bizz Sydfyn forløbet, og dermed har særlige kompetencer i at samarbejde med kreative ildsjæle. Det er netværkets formål at løfte iværksættere og være med til at skabe vækst samtidig med at rådgiverne udvikler sig selv og deres rådgivning i samspil med hinanden og iværksætterne. BIZZ Network mødes på Fremtidsfabrikken og vejleder iværksættere i det månedlige SurfBOARD, i Bizz Network Café den 2. torsdag i måneden kl. 15.00-17.00 og individuelt på ad hoc basis.

Fremtidsfabrikken   |   Jessens Mole 11   |   5700 Svendborg   |   fremtidsfabrikken@svendborg.dk   |   Tlf. (+45) 30174449