Fremtidsfabrikken search
facebook linkedin youtube
 
 
 
 
 
 

FÆLLESAREALER

KLIK HER FOR MENU
 

Til pauserne og de uformelle møder ...

I fabrikken er der pausezoner, hvor du kan slappe af og holde uformelle møder. Her er plads til at strække benene, få energi i kroppen eller flade ud - og plads til socialt samvær og indbyggernes fredagsøl. Zonerne er placeret rundt omkring i huset, hvor tilfældige møder opstår, og hvor du som indbygger hurtigt lige kan arrangere et møde i uformelle omgivelser, som alternativ til mødelokalerne og caféen. 

 

2. SAL

Hvad udsigtplatformen på 2. sal kan bruges til skal vi finde ud af efterhånden som huset tages mere i brug. En lille udstilling måske? Eller er det her du går hen for at slappe af og tænke? 

 

TERRASSEN

Terrassen ved fabrikkens indgang bliver møbleret til sommer, så der kan nydes fredagsøl i eftermiddagssolen.

 

Fra madpakker til print ...

Fabrikken rummer naturligvis også nogle praktiske faciliteter til indbyggerne.

 

TE-KØKKEN

Te-køkkenet er for husets indbyggere. Her kan du lave kaffe og te og opbevare madpakker og egen service. Eller du kan være med til at mixe drinks til den næste indbyggerfest!

 

PRINT

Printerrummet er for husets indbyggere. Der afregnes for print og kopier efter forbrug.

 

VÆRKSTEDBORDET

Her er plads til at nørkle med egne ting fra små prototyper til diverse dimser. Vi har lidt fælles værktøj, og du kan også bruge dit eget.

 

TELEFONBOXE

Der er to telefonbokse, hvor du kan tale i fred.

Fremtidsfabrikken   |   Frederiksgade 8   |   5700 Svendborg   |    fremtidsfabrikken@svendborg.dk   |   Tlf. (+45) 30174450