Fremtidsfabrikken search
facebook linkedin youtube
 

IT OG MARITIME

KLIK HER FOR MENU
 

IT og maritime erhverv på Sydfyn

Svendborg Kommunes formål med at etablere et innovativt iværksætterhus er at give bedre vækstbetingelser for IT og maritime erhverv på Sydfyn. Fremtidsfabrikken i Kvægtorvet retter sig mod iværksættere og mikrovirksomheder inden for: 

  • Maritime erhverv - De maritime erhverv er en absolut styrke position i Svendborg og på Sydfyn. Fyns Maritime Klynge er forankret på Simac, og iværksætterhuset bliver et vækstmiljø til de iværksættere og vækstvirksomheder, der gerne skulle opstå i klyngen som underleverandører til de større virksomheder. 
  • IT og teknologi - Fem ud af 13 sydfynske gazelle-virksomheder i 2014 var IT-virksomheder, hvilket er meget flot i betragtning af, at det er svært at rekruttere IT-uddannede. Gazelle-virksomheder er hurtigt voksende, så de har brug for et vækstmiljø, hvor de kan udvide. Den fleksibilitet vil det nye iværksætterhus give mulighed for. Det er målsætningen, at det nye iværksætterhus bliver fælles mødested for sydfynske IT-virksomheder, så huset kan være basen for et styrket IT-netværk og måske endda en kommende IT-klynge.

 

Målgruppen favner mange forretningstyper, kompetencer og uddannelsesmæssige baggrunde.

 

Der vil i huset også være plads til et mindre antal kreative virksomheder, der kan bringe innovation og kreativitet ind i nye samarbejder med de maritime iværksættere og IT-virksomheder.

 

Fremtidsfabrikken   |   Frederiksgade 8   |   5700 Svendborg   |    fremtidsfabrikken@svendborg.dk   |   Tlf. (+45) 30174450